Minifestival! Hybris / Teater Prego / Dramatiska

Map Unavailable

Datum och tid
24 Feb 2018
18:00 - 21:00

Plats
Stockholms Improvisationsteater


Hybris presenterar en vänkväll på Stockholms Improvisationsteater där Hybris, Dramatiska och Teater Prego från Uppsala alla spelar en akt.

För Hybris blir det premiär för föreställningen “Konsten att leva” — en pjäs som firar allt det underbara och märkliga som det innebär att vara levande.

En helkväll i tre akter som bjuder på tre helt olika improviserade upplevelser. Läs mer om akterna och boka biljett nedan. Välkommen!


Hybris: Konsten att leva

Hybris firar allt det underbara och märkliga som det innebär att vara levande. Inspirationen hämtas från det konstverk som publiken målar i foajén innan föreställningen börjar.


Dramatiska: Improviserad Roy Andersson

Dramatiska bjuder på en akt av sin succéföreställning Improviserad Roy Andersson. Glåmiga karaktärer i absurda situationer med skruvad humor som sätter mänsklighetens frågor på sin spets.


Teater Prego

Denna högoktaniga kortformsföreställning är ett absolut måste för dig som uppskattar teater med livlig fantasi, absurda situationer, finurliga scener och skratt! Teater Prego använder alla sina sinnen för att improvisera scen efter scen av underhållning framför ögonen på dig – där varje scen inspireras och färgas med förslag från publiken. I denna föreställning kan precis allt hända och du har möjlighet att se varenda kreativ sekund av scener som skapas i stunden.

Boka biljett

Du betalar på plats, kontant eller med Swish

Bookings are closed for this event.